همه چیز در مورد سرکه بالزامیک و فواید آن برای بدن

سرکه بالزامیک و فواید آن ، سرکه سیب و فواید آن ، فواید سرکه بالزامیک ، ،سرکه بالزامیک،سرکه بالزامیک و لاغری،سرکه بالزامیک حلال است؟،سرکه بالزامیک در بارداری

سرکه بالزامیک و فواید آن ، سرکه سیب و فواید آن ، فواید سرکه بالزامیک

در این مطلب از سایت جسارت به سرکه بالزامیک و فواید آن می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همه چیز در مورد سرکه بالزامیک و فواید آن

کی از انواع پرطرفدار در کشور ما سرکه سیب است؛ در حالی که سرکه ی انواع میوه ها در

کشورهای اروپایی و سرکه ی برنج در جنوب و شرق آسیا، به ویژه چین و ژاپن، طرفداران بیشتری دارد.

سرکه نارگیل هم یک محصول تخمیری است که از آب نارگیل به دست می آید و در فیلیپین مورد استفاده قرار می گیرد.

سرکه خرما و نیشکر هم در دنیا تولید می شوند که شاید ما خیلی با آن آشنا نباشیم اما آنچه

می خواهیم اینک به آن بپردازیم، سرکه بالزامیک است که چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافته و وارد برنامه غذایی مان شده است.

سرکه الزامیک – سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و

کاملاً پخته شده است، تهیه می شود و فرآیند تهیه ی آن با بقیه انواع سرکه تا حدی متفاوت است.

بالزام در لغت به معنای رزین هایی با ساختار حلقوی است که دارای

مقادیر قابل توجهی از چند نوع از اسیدها مانند اسید بنزوییک هستند.

به طور کلی ماده اولیه سرکه بالزامیک، انگور سفید است. البته در تولید آن می توان از مجموعه ای از میوه هایی مثل

سیب، گیلاس، گلابی و زردآلو هم استفاده کرد. اما در پاسخ به این که این سرکه به چه نحوی تولید می شود

، باید گفت وقتی میوه ها چیده می شوند، به وسیله ی دستگاه های مخصوصی تحت فشار قرار گرفته و

آب آن ها گرفته می شود. آب انگور سفید یا سایر میوه ها حرارتی حدود ۸۰ درجه سانتی گراد

(به مدت طولانی) می بینند تا در نهایت، برخی باکتری ها که در انگور موجود است، از بین برود.

 

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.