خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی در سایت جسارت
مارچوبه طرز پخت ,مارچوبه طرز تهیه,مارچوبه طرز استفاده,طرز پخت مارچوبه,طریقه پخت مارچوبه,طریقه پخت مارچوبه,طرز تهیه و پخت مارچوبه,طرز تهیه پخت مارچوبه,طرز پخت سوپ مارچوبه,طریقه پختن مارچوبه,آموزش پخت مارچوبه,دستور پخت سوپ مارچوبه,طرز تهیه سوپ مارچوبه,طرز تهیه سوپ با مارچوبه,سس مارچوبه,سس مخصوص مارچوبه,طرز تهیه سس مارچوبه,سس برای مارچوبه,سس با مارچوبه
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
در این مطلب از سایت جسارت با خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .
پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ : در یک قابلمه متوسط آب و نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. پاستا را بریزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. در این فاصله، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فیله له شده ماهی آنچووی را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. تره فرنگی و قارچ را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا کمی نرم شوند. حدود 4 تا 6 دقیقه کافی است. مارچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به حالت نیمجوش در بیاید. هنگامی که نیمی از آب تبخیر شد، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و کره و لیموترش و پوست رنده شده لیمو را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کره آب شود و کاملا سطح سبزیجات را بپوشاند. در تابه را بگذارید تا گرم بمانند. پنیر ریکوتا، ترخون خرد شده و نعنا را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری آب لیموترش را اضافه کنید. تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. پاستای آبکش شده را به مخلوط موا اضافه کنید و هم بزنید. پنیر پارمسان و آب لیموترش اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا مزهدار شود. آب پاستا را بیفزایید و با حرارت زیاد بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.
- ۹۷/۰۷/۰۵